Elle Dansé Jacob van Riemsdijkstraat 27, 7772AR, Hardenberg 06-83601492 info@elledanse.nl https://www.elledanse.nl/_db/style/logo.png

Het laatste nieuws van en over Elle Dansé

Ben jij ook zo benieuwd naar de laatste nieuwtjes binnen Elle Dansé? Kijk dan snel verder en volg onze Facebookpagina, Instagrampagina en Twitter voor nieuwe updates en leuke aanbiedingen!


2018-11-21 17:52:06 Elle Dansé
21 maart

Dansschool Elle Dansé opent 4e locatie in Hardenberg!

Vanaf mei 2017 heeft dansschool Elle Dansé een 4e locatie erbij in Hardenberg.

Dansschool Elle Dansé is een ervaren, goede dansschool. Sinds 2015 zitten we in Ommen en vorig jaar is dit uitgebreid met de locaties Wijhe en Raalte erbij. Omdat we nog meer mensen, zowel kinderen als volwassenen, aan het dansen willen krijgen openen we vanaf mei onze vierde locatie in Hardenberg.

Wij bieden danslessen aan voor kinderen vanaf 3 jaar tot en met volwassenen in de stijlen Klassiek Ballet, Modern/Jazz en HipHop. Je krijgt bij ons altijd goede danslessen van gediplomeerde docenten. In de les wordt er gewerkt aan de basistechnieken van de dansstijl die je volgt maar blijft het plezier in dans voorop staan.

Elke 2 jaar hebben we een grote dansshow in het theater. We duiken dan 1 of 2 dagen het theater in om alle toeschouwers een professionele gave show te laten zien. Dit is ook een mooie gelegenheid om te laten zien wat je allemaal wel niet geleerd hebt in de danslessen.

 

Dansschool Elle Dansé opent 4e locatie in Hardenberg!