Elle Dansé Jacob van Riemsdijkstraat 27, 7772AR, Hardenberg 06-83601492 info@elledanse.nl https://www.elledanse.nl/_db/style/logo.png

Het laatste nieuws van en over Elle Dansé

Ben jij ook zo benieuwd naar de laatste nieuwtjes binnen Elle Dansé? Kijk dan snel verder en volg onze Facebookpagina, Instagrampagina en Twitter voor nieuwe updates en leuke aanbiedingen!


2022-04-13 19:03:43 Elle Dansé
13 april

Elle Dansé danst Shrek

Zaterdag 11 en zondag 12 juni 2022 dansen wij het verhaal Shrek in het HOF-theater in Raalte. Al onze dansers en danseressen doen mee in deze schitterende shows. Of je nou 3 jaar bent of al bijna 50? Iedereen verdient een plekje op het podium! Shrek is een echte familievoorstelling die ook leuk is om te bekijken als je geen dansers of danseressen van onze dansschool kent.

In totaal geven we 4 shows, 2 op zaterdag en 2 op zondag. Ken je wel dansers/danseressen in onze show? Zorg dan dat je kaartjes voor de juiste voorstelling hebt. Niet iedereen danst in alle shows.

Iedereen die op een eigen stoel wil zitten, moet een entree kaartje kopen voor de show. Kaartjes zijn te koop via de volgende link: (deze link volgt nog) Meer informatie over de kaartverkoop is te vinden in het nieuwsbericht: Kaartverkoop Shrek Show van 19 april.