Elle Dansé Westerstraat 7, 7721DA, Dalfsen 06-83601492 info@elledanse.nl https://www.elledanse.nl/_db/style/logo.png

Het laatste nieuws van en over Elle Dansé

Ben jij ook zo benieuwd naar de laatste nieuwtjes binnen Elle Dansé? Kijk dan snel verder en volg onze Facebookpagina, Instagrampagina en Twitter voor nieuwe updates en leuke aanbiedingen!


2019-08-25 11:56:51 Elle Dansé
25 augustus

Elle Dansé gaat dansen voor SMA

Heel Ommen in beweging voor SMA, dus ook Dansschool Elle Dansé. De dansschool waar Cato zelf danst. Op zaterdag 31 augustus zet Elle Dansé zich in voor CaMo & Friends 4 SMA. Iedereen die dansen leuk vindt kan meedoen voor het goede doel. Er is per leeftijd een ronde waarin je kennis maakt met verschillende dansstijlen. Het zou geweldig zijn als iedereen, jong of oud, in beweging komt voor SMA!
Hou je niet van dansen, maar wil je dit goede doel wel steunen? Dat kan door zaterdag 31 augustus een leerling van Elle Dansé te sponsoren, of een donatie te doen via de collectebus. De dansproeverij begint om 13:00 uur in Sporthal de Slaghen in Ommen. Zie de flyer voor de rondetijden en heb je nog vragen, dan kun je die stellen via info@elledanse.nl.
Alle winst gaat naar CaMo & Friends 4 SMA!
Wil je meer weten over CaMo & Friends 4 SMA of wil je ze steunen kijk dan op: https://sma.spieractie.nl/team/camo-friends-4-sma
Elle Dansé gaat dansen voor SMA