Elle Dansé Westerstraat 7, 7721DA, Dalfsen 06-83601492 info@elledanse.nl https://www.elledanse.nl/_db/style/logo.png

Het laatste nieuws van en over Elle Dansé

Ben jij ook zo benieuwd naar de laatste nieuwtjes binnen Elle Dansé? Kijk dan snel verder en volg onze Facebookpagina, Instagrampagina en Twitter voor nieuwe updates en leuke aanbiedingen!


2018-07-26 17:58:26 Elle Dansé
17 augustus

Nieuwe danszalen voor Ommen en Raalte

De huidige locaties in Ommen en Raalte worden ingeruild voor nieuwe zalen. Vanaf 3 september zullen we in Ommen les gaan geven aan de Strangeweg 25. We zijn daar een danszaal aan het verbouwen in het gebouw van Pianoforte. Er komt een echte ballet barré aan de muur, de spiegels kunnen blijven staan en we krijgen een echte dansvloer.
In Raalte zijn we vanaf 3 september te vinden in het bedrijfsverzamelgebouw ‘’De Boei’’. Dit is aan de Boeierstraat 10. Hier hebben wij ook druk verbouwd om een mooie danszaal te creëren en hier hebben we in de zomer airco, wat een luxe!
We zijn erg blij met beide zalen en vooral dat we nu ook ‘’eigen’’ danszalen hebben. In Raalte hebben we woensdag 28 augustus van 18:00 – 20:00 uur open avond. De open avond in Ommen is nog niet bekend. Je bent van harte uitgenodigd om onze mooie nieuwe plekjes dan te komen bewonderen!